Sema KÖSE - Okul Müdürü

Giresun Keşap ilçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise Eğitimini  Giresunda, Lisans Eğitimini Atatürk üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Tarih /Sınıf öğretmenliği bölümünde tamamladı.Karadeniz Teknik üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Lisans Üstü Eğitimini Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı. İstanbul Eyüpsultan İlçesi Prof Kaya Gürsel İ.Ö.O/ Feridun Tümer İ.Ö.O/İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak çalışmıştır. 19.12.2014 tarihinde Feridun Tümer İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başlamış 01.08.2023 tarihine kadar bu görevi yerine getirmiştir.Aynı zamanda 01.09.2018 tarihi ile 01.08.2023 tarihleri arasında  Feridun Tümer Ortaokulu müdürlüğü görevini de yürütmüştür.

01.08.2023 tarihinde Nejat Sabuncu İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başlamıştır ve halen bu görevini sürdürmektedir.Ulusal/uluslararası sonuçlanan birçok projelerde yürütücü ve danışman olarak görev almıştır.

Gün Gün Sosyal Bilgiler 5 yardımcı ders kitabı ile Bilge Kız , Küçük Çınar , Talat Enişte , Afrika’dan İstanbul’a,  O Benim Arkadaşım adlı hikaye kitapları yayınlanmıştır. Evli ve bir çocuk annesidir.

(212) 239 7536 Eposta