Nejat Sabuncu İlkokulu

Vizyon: Kendisiyle barışık, iyiliksever ve mutlu insanlar yetiştirebilmek.

Misyon: Davranışlarının notlarından daha önemli olduğu , çevresine duyarlı , insanlık için çaba gösteren ,başarılı ve mutlu olabilen insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.50
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Servis Bilgisi: Öğrencilerimize servis hizmeti sunulmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Çeşitli dallarda turnuva ,yarışma vb etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler: Çeşitli proje yarışma ve etkinliklere katılım sağlanmaktaır.
Proje Çalışmaları: Yumurtam Çatlamasın, Yarın Sizdeyiz, Yetim Kardeş, Örnek Öğrenci, Atık Pil Toplama, Atık Yağ Toplama, Okulumuz Şiir Okuyor, Küçük Yazarlardan Büyük Öyküler ve pek çok e-Twinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2017-2019 Dönemi "Kitapları Yeniden Fethetmek" Erasmus Projesi tamamlanmıştır.

WEB - https://nejatsabuncuio.meb.k12.tr

Adres - Göktürk Mahallesi İstanbul Cad. No1 Göktürk / Eyüpsultan / İstanbul

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün Eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Nejat Sabuncu İlkokulu, Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk Mahallesinde yer almaktadır. Mahalle nüfusu 2022 itibarıyla 50.000´i aşmıştır.

Adres - Göktürk Mahallesi İstanbul Cad. No1 Göktürk / Eyüpsultan / İstanbul

Ulaşım 48A Topkapı-Göktürk (Topkapı Suriçi), 48 Mecidiyeköy-Göktürk, 48E Eminönü-Göktürk, 48L Levent-Göktürk İETT otobüsleri ile , Şişli ve Eyüpsultan merkezden minübüslerle ayrıca Kağıthane-Havalimanı Metrosu ile de Göktürk durağında indikten sonra 15 dk yürümek suretiyle ulaşım sağlanabilir. Araçla ulaşım için Hasdal köprülü kavşağından Kemerburgaz Göktürk takip edilerek ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 27 km, Eyüpsultan ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.